Adverteren op televisie

Bij de Radioboeker zijn we dol op radio. We kennen het medium door en door en kunnen je alles vertellen over adverteren op de radio. Maar… wat nou als je liever wilt adverteren op televisie? Ook dan kan de Radioboeker je helpen.

Adverteren op televisie

De voordelen van tv-reclame

Hadden we al gezegd dat we fan zijn van radio? En hadden we de enorme voordelen van radioreclame al genoemd? Ehm… ja dus. Toch kunnen we ons voorstellen dat je ook adverteren op televisie wilt overwegen. Zelfs wij, als radioliefhebbers bij uitstek, moeten toegeven dat televisiereclame nu eenmaal een enorme impact heeft. Radio is massa, televisie is mega-massa! En televisie heeft iets dat radio nooit zal hebben: beeld. En hoewel wij het ontbreken van beeld op de radio juist een enorm pluspunt vinden, omdat je daarmee de fantasie van je luisteraar optimaal kunt prikkelen en benutten, is niets zo ‘in your face’ als TV.

Boek jouw tv-campagne via de Radioboeker

In ons netwerk hebben we specialisten die alles weten van adverteren op televisie. Die precies weten hoe je jouw doelgroep bereikt via tv-reclame. En… die reclamezendtijd op televisie scherper kunnen inkopen dan wie dan ook. Soms tot wel 30% goedkoper dan andere aanbieders! Interesse? Laat onderaan deze pagina een bericht achter.

Productie van een televisiecommercial

Adverteren op televisie kost een behoorlijke bom duiten. En ook de productie van een televisiecommercial kan qua kosten flink uit de klauwen lopen. We kunnen natuurlijk met een crew van 20 personen business class naar Zuid-Afrika vliegen, bekende acteurs inhuren, exquise catering laten komen en een hele vette tv-commercial voor je schieten. Als jij daar een paar ton voor neer wilt leggen… prima! Maar voor een fractie van dat bedrag regelt de Radioboeker jouw tv-campagne en heb je óók nog eens een strakke, en vooral effectieve, tv-commercial.

Billboarding op televisie

“Deze film wordt mede mogelijk gemaakt door…” Als je eerst eens voorzichtig wilt uitproberen wat adverteren op TV voor jouw merk kan doen, boek dan een billboardcampagne. In korte spots van 5 seconden aan het begin en einde van een programma of film kun je jouw merkbekendheid heel snel vergroten. Het effect is zelfs nog groter wanneer je TV-billboarding combineert met audioboarding op de radio en/of een spotcampagne op de radio. Ook hierover kan de Radioboeker je adviseren.

Andere advertentiemogelijkheden

Naast radio- en televisiereclame kan de Radioboeker je ook altijd verder helpen wanneer je wilt adverteren in andere mediatypen. Print, outdoor, online, bioscoopreclame, billboards boven urinoirs… je kunt het zo gek niet bedenken of ons netwerk regelt het voor je. Altijd voor een super scherpe prijs en, als je wilt, inclusief productie.

Neem contact op

Dus: waar je ook wilt adverteren, hoe groot of klein je budget ook is, de Radiobooker regelt het voor je. Wil je meer weten? Bel: 06-53 717 762 of laat hieronder een bericht voor ons achter!