Radiocampagne boeken

Vul onderstaande vragen zo volledig mogelijk in. Op basis van deze informatie gaat de Radioboeker voor je aan de slag. Wil je liever direct contact of wil je eerst nog iets vragen? Stuur dan een mail via de contactpagina of bel: 06-53 717 762.

Radiocampagne boeken
Selected Value: 10000
Geef bij benadering aan hoeveel budget er beschikbaar is voor je radiocampagne. Door een bescheiden budget slim te besteden kunnen we een hele effectieve radiocampagne opzetten. Maar een hoger budget zorgt vaak wel voor meer impact.
Wat wil je graag bereiken met adverteren op de radio? Je mag meerdere keuzes selecteren, maar één duidelijk doel is beter.
Wat is de leeftijd van je doelgroep? Veel radiostations richten zich op een specifieke leeftijdsgroep. Geef aan welke leeftijdsgroepen je zou willen bereiken met je campagne. Je mag meerdere leeftijdsgroepen selecteren.
Wat is het geslacht van je doelgroep? Sommige radiostations of radioprogramma’s bereiken meer vrouwen dan mannen en andersom.
Is niet altijd belangrijk, maar soms wel. Ook hier geldt dat het het ene radiostation beter scoort bij een hoger of juist lager opgeleide doelgroep. Als je bijvoorbeeld aan recruitment doet, kan dit heel relevant zijn.
Welke radiostations zou je graag willen inzetten voor je campagne? Afhankelijk van je budget en je doelgroep zou je kunnen kiezen voor een mix van stations, maar soms is het juist slim om één radiozender in te zetten. We zullen je hierbij uiteraard adviseren, maar we horen ook graag je voorkeur. Je mag meerdere stations kiezen, maar je mag deze optie ook overslaan.
Wil je nog iets kwijt? Laat het hier weten. De Radioboeker neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.