Adverteren op Radio 10 Brabant

Radiostation Radio 10 Brabant is een regionale editie van Radio 10. Het station richt zich op 20 tot 49-jarigen met de grootste hits aller tijden. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio 10 Brabant, inclusief de productie van een professionele radiocommercial.

Adverteren op Radio 10 Brabant

Muziek en programma’s van Radio 10 Brabant

Radio 10 Brabant is te ontvangen via 9 regionale FM-frequenties in de provincie Brabant (en een deel van Limburg) die zijn bestemd voor regionale commerciële radio. Radio 10 Brabant is daarmee een aanvulling op het landelijke radiostation Radio 10 dat in Brabant een beperkte etherdekking heeft. De zender draait net als haar landelijke zusterstation ‘De Grootste Hits Aller Tijden’ van artiesten als de Beatles, ABBA, The Eagles, Michael Jackson, Madonna, Robbie Williams, Adele en Ed Sheeran, aangevuld met regionale artiesten als Guus Meeuwis en Krezip. Op Radio 10 Brabant is alleen non-stop muziek te horen.

Luistercijfers van Radio 10 Brabant

Radio 10 Brabant is in december 2019 van start gegaan. Op dit moment zijn er nog geen actuele luistercijfers beschikbaar. Landelijk heeft Radio 10 een marktaandeel van 10,2% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt Radio 10 zo’n 2.176.000 luisteraars.*

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2021

Jouw radiocampagne op Radio 10 Brabant

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Radio 10 Brabant. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio 10 Brabant aanbieden in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is bij onze prijs inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio 10 Brabant? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.