Adverteren op Qmusic

Radiostation Qmusic richt zich op 20 tot 49-jarigen met actuele Top 40-hits. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Qmusic. Ook produceren we een professionele en effectieve radiocommercial voor je.

Adverteren op Qmusic

Muziek en programma’s van Qmusic

Qmusic draait een mix van recente Top 40-hits van artiesten als Dua Lipa, Coldplay, Suzan & Freek en Ed Sheeran. Bekende programma’s zijn Het Foute Uur, de Top 40 en de ochtendshow Mattie & Marieke. Populaire deejays van Qmusic zijn Menno Barreveld, Bram Krikke en Domien Verschuuren. Qmusic is onderdeel van DPG Media en is een zusterstation van Qmusic Vlaanderen. Onder Qmusic Nederland vallen ook de digitale radiozender Joe en het regionale zusje Qmusic Limburg.

Luistercijfers van Qmusic

Radiozender Qmusic heeft een marktaandeel van 12,1 % bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt Qmusic zo’n 4.204.000 luisteraars. In de doelgroep 20-49 heeft het radiostation een marktaandeel van 21,2%, waarmee Qmusic met overmacht de grootste zender is in deze belangrijke doelgroep.*

*Bron: NMO Luisteronderzoek, week 48 2023

Wat kost adverteren op Qmusic?

Wat zijn de kosten van radioreclame op Qmusic? Het gemiddelde secondetarief van maandag t/m zondag tussen 06.00 uur en 24.00 uur schommelt rond de 38,- euro. Op het best beluisterde moment van de dag, ’s ochtends tussen 09.00 en 10.00 uur, kost een seconde reclamezendtijd zo’n 85,- euro.

Jouw radiocampagne op Qmusic

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Qmusic. Ook kunnen we reclamezendtijd op Qmusic aanbieden in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is bij onze prijs inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Qmusic? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.