Adverteren op JOE

Radiostation JOE is het broertje van Qmusic. Het station richt zich op veertigers en vijftigers met grote hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op JOE, inclusief de productie van een professionele radiocommercial.

Muziek en programma’s van JOE

JOE werd in 2009 in Vlaanderen opgezet als zusterstation van het ook daar populaire Qmusic. Bij de veiling van Nederlandse FM-frequenties wist moederbedrijf DPG Media een extra zenderpakket binnen te halen, waardoor JOE vanaf 1 september 2023 ook in heel Nederland is te ontvangen. JOE heeft als slogan ‘Good Times, Great Music’ en draait bekende hits van artiesten als ABBA, Bee Gees, Michael Jackson, Bruce Springsteen, Madonna en Simply Red. Het station begeeft zich daarmee in hetzelfde vaarwater als Talpa’s Radio 10. Elke ochtend tussen 09.30 en 10.00 uur is de ‘JOE Singalong’ te horen en tussen 12.00 en 13.00 uur de ’80s Lunch’. Bij de start van het Nederlandse JOE bestaat het presentatieteam voornamelijk uit deejays van Qmusic. Zij zullen na verloop van tijd plaats maken voor bekende namen, waaronder het duo Coen & Sander dat de ochtendshow zal gaan presenteren. Ook maakt Radio 538-jock Dennis Ruyer in 2024 de overstap naar JOE.

Luistercijfers van JOE

Radiozender JOE heeft een marktaandeel van 4,2% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt 100% NL zo’n 1.758.000 luisteraars.

*Bron: NMO Luisteronderzoek, week 48 2023

Jouw radiocampagne op JOE

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op JOE. Ook kunnen we reclamezendtijd op JOE aanbieden in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is bij onze prijs inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op JOE? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.