Adverteren op Qmusic Limburg

Radiostation Qmusic Limburg is een regionale editie van Qmusic. Het station richt zich op 20 tot 49-jarigen met actuele Top 40-hits. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Qmusic Limburg, inclusief de productie van een professionele radiocommercial.

Adverteren op Qmusic Limburg

Muziek en programma’s van Qmusic Limburg

Qmusic Limburg is te ontvangen via 5 regionale FM-frequenties in de provincie Limburg die zijn bestemd voor regionale commerciële radio. Qmusic Limburg is daarmee een aanvulling op het landelijke radiostation Qmusic dat in Limburg nauwelijks te ontvangen is via de ether. Het station draait net als haar landelijke zuster een mix van recenteTop 40-hits van artiesten als Dua Lipa, Coldplay, Suzan & Freek en Ed Sheeran. De programmering bestaat voornamelijk uit non-stop muziek. Op doordeweekse ochtenden is de ochtendshow ‘Goedemorgen Limburg’ te horen en daarna het populaire programma ‘Het Foute Uur’. Op vrijdagmiddag zendt Qmusic Limburg de Top 40 non-stop uit.

Luistercijfers van Qmusic Limburg

Radiozender Qmusic Limburg heeft in de provincie Limburg een marktaandeel van 8,4% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt Qmusic Limburg 21,6 procent van alle Limburgers. In de doelgroep 20-49 heeft het radiostation een marktaandeel van 13,5%.*

*Bron: NLO/GfK, januari-juni 2019

Jouw radiocampagne op Qmusic Limburg

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Qmusic Limburg. Ook kunnen we reclamezendtijd op Qmusic Limburg aanbieden in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is bij onze prijs inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Qmusic Limburg? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.