Adverteren op Wild Hitradio

Radiostation Wild Hitradio richt zich op 18 tot 45-jarigen met actuele hits. De radiozender is te ontvangen in Noord-Holland en een gedeelte van Flevoland en Zuid-Holland. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Wild Hitradio. De productie van een radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Wild Hitradio

Programma’s

Wild Hitradio was in 2005 voor het eerst te horen in de ether van Amsterdam onder de naam Wild FM. De radiozender is momenteel via verschillende FM-frequenties en DAB+ te ontvangen in Noord-Holland, het westelijke deel van Flevoland en het noorden van Zuid-Holland. Wild Hitradio draait actuele hits, afgewisseld met korte presentaties.

Luistercijfers

Radio Decibel is één van de regionale commerciële radiozenders in Nederland die worden vertegenwoordigd door E Power. Landelijk heeft E Power een marktaandeel 4,4 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De radiostations van E Power hebben een weekbereik van 1.229.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel luisteraars tussen 25 en 59 jaar naar de radiozenders die door E Power worden vertegenwoordigd. Daarmee bereik je als adverteerder via E Power (of de afzonderlijke radiostations die onder E Power vallen) een jongere doelgroep dan de regionale publieke omroepen die door ORN worden vertegenwoordigd.* Wild Hitradio wordt voornamelijk beluisterd door 18 tot 45-jarigen en bereikt iets meer vrouwen dan mannen.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Wild Hitradio

Bij de Radioboeker kun je tegen een scherp tarief een reclamecampagne boeken op radiozender Wild Hitradio. Ook kunnen we reclamezendtijd op Wild Hitradio combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Wild Hitradio? Laat hieronder je reactie achter!