Adverteren op Sublime

Radiostation Sublime richt zich op ‘Cultural Creatives’: hoger opgeleiden in de grote steden die bovengemiddeld interesseert zijn in kunst en cultuur. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Sublime. Desgewenst produceren we ook een professionele radiocommercial voor je.

Adverteren op Sublime

Muziek en programma’s van Sublime

Sublime draait een mix van funk, soul en jazz. Op de playlist staan artiesten als Amy Winehouse, John Legend, Gregory Porter, Stevie Wonder en Alicia Keys. De ochtendshow wordt gepresenteerd door Jaap Brienen. Andere presentatoren van Sublime zijn Angelique Houtveen, Candy Dulfer, Hans Mantel en Francis Broekhuijsen. Op het hele en halve uur is nieuws te horen: op het hele uur het reguliere nieuws en op de halve uren ‘Het Nieuws van de Vooruitgang’. Dit zijn volgens Sublime ‘positieve, inspirerende berichten over duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke ontwikkelingen’ die afgestemd zijn op de interesses van de doelgroep. Sublime is sinds 2023 niet meer te ontvangen via de FM, maar wel via internet en DAB. Online biedt Sublime naast het hoofdkanaal ook nog een aantal extra streams, zoals Sublime Pure Jazz, Sublime Soul en Sublime Smooth.

Luistercijfers van Sublime

Radiozender Sublime heeft een marktaandeel van 0,4% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt Sublime zo’n 124.000 luisteraars. Sublime heeft een behoorlijke selectiviteit onder 20 tot 49-jarige hoogopgeleiden met een boven modaal inkomen. Dat maakt adverteren op Sublime interessant als je deze doelgroep wilt aanspreken.*

*Bron: NMO Luisteronderzoek, week 48 2023

Jouw radiocampagne op Sublime

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Sublime. Ook kunnen we reclamezendtijd op Sublime aanbieden in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is bij onze prijs inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Sublime? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.