Adverteren op SLAM!

Het radiostation SLAM! richt zich op jonge luisteraars met dansbare Top 40-hits. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op SLAM!. De productie van van een doeltreffende radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op SLAM!

Muziek en programma’s van SLAM!

Radiostation SLAM! werd in de jaren ’90 opgericht als New Dance Radio. De naam veranderde later in ID&T Radio en vervolgens in Slam FM. De zender draait voornamelijk pop en dance en de dj’s praten zo kort mogelijk. Elke vrijdag is op SLAM! de SLAM! Mix Marathon te horen. SLAM! verloor bij de frequentieveiling in 2023 haar landelijke FM-frequenties, waardoor SLAM! alleen nog te ontvangen is via internet en DAB. In de Randstad blijft SLAM! wel te ontvangen op FM.

Luistercijfers van SLAM!

Radiozender SLAM! heeft een marktaandeel van 0,9% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt SLAM! zo’n 685.000 luisteraars. In haar belangrijkste doelgroep mannen 20-34 heeft het radiostation een marktaandeel van 3,4%.* Als je meer wilt weten over de kosten van radioreclame op SLAM!, neem dan onderaan deze pagina contact op.

*Bron: NMO Luisteronderzoek, week 48 2023

Jouw radiocampagne op SLAM!

Bij de Radioboeker kun je tegen scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op SLAM!. Ook kunnen we reclamezendtijd op SLAM! combineren in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op SLAM of op een ander radiostation? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.