Adverteren op Sky Radio

Sky Radio richt zich op 20 tot 49-jarigen met actuele Top 40-hits. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Sky Radio. Daarnaast produceren we ook een professionele radiocommercial voor je.

Adverteren op Sky Radio

Muziek en programma’s van Sky Radio

Sky Radio werd in 1988 opgericht en is daarmee één van de oudste commerciële radiostations van Nederland. Vanaf de start is Sky een non-stop muziekstation: er zijn geen deejays te horen. Wel is er naast muziek ook nieuws, weer en verkeersinformatie te horen. Sky Radio werd bekend met ‘non-stop softpop’, maar heeft haar ietwat suffe imago inmiddels afgeschud. Sky Radio draait een mix van actuele Top 40-hits van artiesten Ed Sheeran, Adele, Ilse DeLange, Coldplay, Bruno Mars en P!nk. In de kerstperiode scoort Sky Radio elk jaar hoge luistercijfers als ‘The Christmas Station’. Het digitale radiostation Sky Radio Christmas is overigens het hele jaar door te beluisteren via de site van Sky Radio, net als andere digitale zenders als Sky Radio Hits en Sky Radio Love Songs.

Luistercijfers van Sky Radio

Radiozender Sky Radio heeft een marktaandeel van 8,6 % bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt Sky zo’n 3.997.000 luisteraars. In de doelgroep vrouwen 20-49 heeft het radiostation een marktaandeel van 11,4%, waarmee Sky Radio de vierde zender is in deze doelgroep.* Als je meer wilt weten over de de kosten van radioreclame op Sky Radio, neem dan onderaan de pagina contact op.

*Bron: NMO Luisteronderzoek, week 48 2023

Jouw radiocampagne op Sky Radio

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Sky Radio. Ook kunnen we reclamezendtijd op Sky Radio aanbieden in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is bij onze prijs inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Sky Radio? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.