Adverteren op Simone FM

Radiozender Simone FM brengt een mix van classics en hits. Het radiostation is te ontvangen in een groot gedeelte van Noord- en Oost-Nederland. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Simone FM. De productie van een radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Simone FM

Programma’s van Simone FM

Simone FM draait hits uit de jaren ’70, ’80’, 90, ’00 en van nu, afgewisseld met regionaal nieuws. Een groot deel van de programmering bestaat uit non-stop muziek. De ochtend- en middagshow zijn gepresenteerd. De etherfrequenties van Simone FM bestrijken de provincies Groningen en Drenthe, het noordoosten van Friesland en de kop van Overijssel.

Luistercijfers van Simone FM

Radiostation Simone FM is één van de regionale commerciële radiozenders in Nederland die worden vertegenwoordigd door E Power. Landelijk heeft E Power een marktaandeel 4,4 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De radiostations van E Power hebben een weekbereik van 1.229.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel luisteraars tussen 25 en 59 jaar naar de radiozenders die door E Power worden vertegenwoordigd. Daarmee bereik je als adverteerder via E Power (of de afzonderlijke radiostations die onder E Power vallen) een jongere doelgroep dan de regionale publieke omroepen die door ORN worden vertegenwoordigd.* Simone FM doet het vooral goed bij luisteraars van 20 tot 49 jaar.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Simone FM

Bij de Radioboeker kun je tegen een scherp tarief een reclamecampagne boeken op Simone FM. Ook kunnen we reclamezendtijd op Simone FM combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Simone FM? Laat hieronder je reactie achter.