Adverteren op Radio Veronica

Radio Veronica richt zich op mannen van 20 tot 49-jaar met pop- en rock-hits van de jaren ’70 tot nu. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio Veronica, inclusief productie van een professionele radiocommercial.

Adverteren op Radio Veronica

Muziek en programma’s van Radio Veronica

Radiostation Radio Veronica draait pop- en rock-hits van artiesten als U2, Queen, Guns ’n Roses, Coldplay en The Police. Op Radio Veronica zijn regelmatig populaire hitlijsten te horen als de Top 1000 Aller Tijden en de Album Top 500. De ochtendshow van Radio Veronica is Veronica Inside, gepresenteerd door Wilfred Genee. Andere deejays van Radio Veronica zijn Dennis Ruyer, Tim Klijn en Lindo Duvall. In juni 2021 versterkt Rob Stenders het team van Radio Veronica.

Luistercijfers

Radio Veronica heeft een marktaandeel van 3,6% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt 100% NL zo’n 1.015.000 luisteraars. In de doelgroep mannen 20-49 heeft de radiozender een marktaandeel van 4,8%.* Als je meer wilt weten over de kosten van radioreclame op Radio Veronica, neem dan onderaan deze pagina contact op.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2021

Jouw radiocampagne op Radio Veronica

Bij de Radioboeker kun je tegen scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Radio Veronica. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio Veronica combineren in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio Veronica? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.