Adverteren op Radio Rijnmond

Radio Rijnmond is de publieke regionale radiozender van de regio Rijnmond. Het station brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio Rijnmond. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Radio Rijnmond

Programma’s van Radio Rijnmond

Radio Rijnmond zendt de hele dag nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de regio Rijnmond. Bekende programma’s zijn de ochtendshow met Herman Vriend, de middagshow met Reint Jan Potze en Rijnmond Sport, waarin uiteraard veel aandacht uit gaat naar regionale voetbalclubs als Feyenoord en Sparta. Radio Rijnmond is in het zuidelijke deel van Zuid-Holland te ontvangen via FM en DAB+.

Luistercijfers van Radio Rijnmond

Radio Rijnmond is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,5% marktaandeel.* Radio Rijnmond bereikt 276.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Radio Rijnmond

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Radio Rijnmond. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio Rijnmond combineren in een pakket met andere radiozenders, zoals een combinatie van regionale publieke en/of commerciële stations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio Rijnmond? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.