Adverteren op Radio Oost

Radio Oost is de publieke regionale radiozender van de provincie Overijssel. Het station brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio Oost. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Radio Oost

Programma’s van Radio Oost

Radio Oost zendt nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Overijssel. Bekende presentatoren van Radio Oost zijn Marcel Oosten, Jan-Willem Kobes en Bastiaan Kleinjan. In het sportprogramma ‘De Oosttribune’ gaat uiteraard veel aandacht uit naar voetbalclubs FC Twente, Heracles Almelo, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles.

Luistercijfers van Radio Oost

Radiostation Radio Oost is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,5% marktaandeel.* Radio Oost bereikt 170.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Radio Oost

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Radio Oost. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio Oost combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio Oost? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.