Adverteren op Radio Noord

Radio Noord is de publieke regionale radiozender van de provincie Groningen. Het station brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio Noord. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Radio Noord

Programma’s van Radio Noord

Radio Noord (onderdeel van RTV Noord) zendt nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Groningen. Bekende presentatoren van Radio Noord zijn Eric Bats en Karel Oosterhuis. In de sportprogramma’s gaat uiteraard veel aandacht uit naar FC Groningen.

Luistercijfers van Radio Noord

Radio Noord is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,5% marktaandeel.* Radio Noord bereikt 121.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Radio Noord

Bij de Radioboeker kun je tegen een scherp tarief een reclamecampagne boeken op Radio Noord. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio Noord combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio Noord? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.