Adverteren op Radio M Utrecht

Radio M Utrecht is de publieke regionale radiozender van de provincie Utrecht. Het station brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio M Utrecht. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Radio M Utrecht

Programma’s van Radio M Utrecht

Radio M Utrecht zendt nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Utrecht. Bekende presentatoren van Radio M Utrecht zijn Jos van Heerden, Edwin Meerman, Evelien de Bruijn en Pieter Vorage. In het sportprogramma Namen & Rugnummers gaat uiteraard veel aandacht uit naar FC Utrecht.

Luistercijfers van Radio M Utrecht

Radio M Utrecht is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,5% marktaandeel.* Radio M Utrecht bereikt 209.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Radio M Utrecht

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Radio M Utrecht. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio M Utrecht combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio M Utrecht? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.