Adverteren op Radio Decibel

Radio Decibel richt zich op 20 tot 49-jarigen met een dansbaar muziekformat. De radiozender is te ontvangen in Noord- en Zuid-Holland. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio Decibel. De productie van een radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Radio Decibel

Programma’s van Radio Decibel

Radio Decibel was in de jaren ’80 één van de bekendste radiopiraten van Nederland. De radiozender was een kweekvijver voor dj-talent. Zo maakten bekende radiomakers als Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren hun eerste radioprogramma’s op Decibel. Tegenwoordig is Radio Decibel een regionaal commercieel radiostation dat te ontvangen is in de ether in Noord- en Zuid-Holland. De zender draait dansbare hits uit de jaren ’80 tot nu, met een focus op 90s. De programmering van Radio Decibel bestaat voornamelijk uit non-stop muziek.

Luistercijfers van Radio Decibel

Radio Decibel is één van de regionale commerciële radiozenders in Nederland die worden vertegenwoordigd door E Power. Landelijk heeft E Power een marktaandeel 4,4 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De radiostations van E Power hebben een weekbereik van 1.229.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel luisteraars tussen 25 en 59 jaar naar de radiozenders die door E Power worden vertegenwoordigd. Daarmee bereik je als adverteerder via E Power (of de afzonderlijke radiostations die onder E Power vallen) een jongere doelgroep dan de regionale publieke omroepen die door ORN worden vertegenwoordigd.* Radio Decibel doet het vooral goed bij luisteraars van 20 tot 39 jaar.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Radio Decibel

Bij de Radioboeker kun je tegen een scherp tarief een reclamecampagne boeken op Radio Decibel. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio Decibel combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio Decibel? Laat hieronder je reactie achter!