Adverteren op Radio Continu

Radio Continu brengt een mix van Nederlands product, schlagers, country en piratenmuziek. Het radiostation is te ontvangen in een groot gedeelte van Noord- en Oost-Nederland. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Radio Continu. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Radio Continu

Programma’s van Radio Continu

Radio Continu is voortgekomen uit een piratenstation en zendt nog steeds uit vanuit een studio op het Drentse platteland. De zender brengt gezellige programma’s met veel muziek van eigen bodem, afgewisseld met schlagers, gouwe ouwen, country en piratenmuziek. Bekende presentatoren van Radio Continu zijn Kevin Terpstra en Stefan Leur.

Luistercijfers van Radio Continu

Radio Continu is één van de regionale commerciële radiozenders in Nederland die worden vertegenwoordigd door E Power. Landelijk heeft E Power een marktaandeel 4,4 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De radiostations van E Power hebben een weekbereik van 1.229.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel luisteraars tussen 25 en 59 jaar naar de radiozenders die door E Power worden vertegenwoordigd. Daarmee bereik je als adverteerder via E Power (of de afzonderlijke radiostations die onder E Power vallen) een jongere doelgroep dan de regionale publieke omroepen die door ORN worden vertegenwoordigd.* Radio Continu doet het vooral goed bij luisteraars van 25 tot 55 jaar.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Radio Continu

Bij de Radioboeker kun je tegen een scherp tarief een reclamecampagne boeken op Radio Continu. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio Continu combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Radio Continu? Laat hieronder je reactie achter.