Adverteren op Omroep Zeeland

Radiostation Omroep Zeeland is de publieke regionale radiozender van de provincie Zeeland. Het radiostation brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Omroep Zeeland. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Omroep Zeeland

Programma’s van Omroep Zeeland

Omroep Zeeland zendt nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Zeeland. Bekende presentatoren van Omroep Zeeland zijn Remco van Schellen en Michiel van der Velde. Op zaterdag is De Zeeuwse Top 40 te horen en op zondagmiddag presenteert zanger Danny Vera een programma met z’n favoriete muziek.

Luistercijfers van Omroep Zeeland

Radiozender Omroep Zeeland is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,7 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.967.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,5% marktaandeel.* Radio Drenthe bereikt 91.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2021

Jouw radiocampagne op Omroep Zeeland

Bij de Radioboeker kun je tegen een scherp tarief een reclamecampagne boeken op Omroep Zeeland. Ook kunnen we reclamezendtijd op Omroep Zeeland combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Omroep Zeeland? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.