Adverteren op Omroep Gelderland

Radiostation Omroep Gelderland is de publieke regionale radiozender van de provincie Gelderland. Het station brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Omroep Gelderland. De productie van een professionele radio commercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Omroep Gelderland

Programma’s van Omroep Gelderland

Omroep Gelderland zendt nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Gelderland. Bekende presentatoren zijn Nieke Hoitink, Rob Kleijs en Jan de Hoop. In de sportprogramma’s van Omroep Gelderland gaat uiteraard veel aandacht uit naar voetbalclubs Vitesse, De Graafschap en NEC.

Luistercijfers van Omroep Gelderland

Radiozender Omroep Gelderland is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,5% marktaandeel.* Omroep Gelderland bereikt 279.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Omroep Gelderland

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclame campagne boeken op Omroep Gelderland. Ook kunnen we reclame zendtijd op Omroep Gelderland combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Omroep Gelderland? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.