Adverteren op Omroep Flevoland

Radiostation Omroep Flevoland is de publieke regionale radiozender van de provincie Flevoland. Het radiostation brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Omroep Flevoland. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Omroep Flevoland

Programma’s van Omroep Flevoland

Omroep Flevoland zendt nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Flevoland. Onder de naam ‘Dit is Flevoland’ is op doordeweekse dagen een programma te horen met wisselende presentatoren. In het weekend bestaat het programma van Omroep Flevoland voornamelijk uit non-stop muziek.

Luistercijfers van Omroep Flevoland

Radiozender Omroep Flevoland is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,0% marktaandeel.* Omroep Flevoland bereikt 26.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Omroep Flevoland

Bij de Radioboeker kun je tegen een scherp tarief een reclamecampagne boeken op Omroep Flevoland. Ook kunnen we reclamezendtijd op Omroep Flevoland combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Omroep Flevoland? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.