Adverteren op Omroep Brabant

Radiostation Omroep Brabant is de publieke regionale radiozender van de provincie Noord-Brabant. Het station brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Omroep Brabant. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op Omroep Brabant

Programma’s van Omroep Brabant

Omroep Brabant zendt de hele dag nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Noord-Brabant. Bekende presentatoren zijn Hubert Mol en Jordy Graat. In het sportprogramma ‘De Zuidtribune’ is er veel aandacht voor regionale voetbalclubs als PSV, Willem II, NAC, RKC, FC Eindhoven, TOP Oss, Helmond Sport en FC Den Bosch. Omroep Brabant is in heel Brabant te ontvangen via FM en DAB+.

Luistercijfers van Omroep Brabant

Radiozender Omroep Brabant is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,0% marktaandeel.* Omroep Brabant bereikt 255.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Omroep Brabant

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Omroep Brabant. Ook kunnen we reclamezendtijd op Omroep Brabant combineren in een pakket met andere radiozenders, zoals een combinatie van regionale publieke en/of commerciële stations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Omroep Brabant? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.