Adverteren op NPO Radio 1

Het radiostation NPO Radio 1 is de nieuws en sportzender van Nederland. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op NPO Radio 1. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op NPO Radio 1

Programma’s van NPO Radio 1

NPO Radio 1 zendt de hele dag nieuws, achtergronden, reportages en interviews uit, soms afgewisseld met muziek. Bekende programma’s zijn het Radio 1 Journaal, Spraakmakers, Vroege Vogels en Langs de Lijn. De presentatoren van Radio 1 zijn Jurgen van den Berg, Ghislaine Plag, Sven Kockelman, Suzanne Bosman en Lara Rense. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, internet en DAB+.

Luistercijfers van NPO Radio 1

NPO Radio 1 heeft een marktaandeel van 8,2% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt Radio 1 zo’n 2.377.000 luisteraars. Radio 1 trekt gemiddeld oudere en hoger opgeleide luisteraars. Zo heeft de radiozender in de doelgroep Sociale Klasse AB1 een marktaandeel van 10,9%.*

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2021

Jouw radiocampagne op NPO Radio 1

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op NPO Radio 1. Ook kunnen we reclamezendtijd op Radio 1 combineren in een pakket met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op NPO Radio 1? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.