Adverteren op NH Radio

Radiozender NH Radio is de publieke regionale radiozender van de provincie Noord-Holland. Het station brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op NH Radio. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op NH Radio

Programma’s van NH Radio

NH Radio (voorheen Radio Noord-Holland) zendt de hele dag nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Noord-Holland. Bekende presentatoren van NH Radio zijn Pieter Kok, June Hoogcarspel, Aart van Eldik en Leo Driessen . In het sportprogramma NH Sport gaat uiteraard veel aandacht uit naar regionale voetbalclubs als Ajax, FC Volendam en AZ.

Luistercijfers van NH Radio

NH Radio is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,0% marktaandeel.* NH Radio bereikt 185.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op NH Radio

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op NH Radio. Ook kunnen we reclamezendtijd op NH Radio combineren, bijvoorbeeld in een pakket met andere regionale publieke en/of commerciële radiozenders. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op NH Radio? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.