Adverteren op L1 Radio

L1 Radio is de publieke regionale radiozender van de provincie Limburg. Het radiostation brengt een mix van regionaal nieuws, sport en muziek. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op L1 Radio. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen.

Adverteren op L1 Radio

Programma’s van L1 Radio

L1 Radio zendt de hele dag nieuws, reportages en muziek uit, afgestemd op de provincie Limburg. Bekende presentatoren zijn Pascal Verlinden en Yaël Weijenberg. In het sportprogramma ‘L1 Sport & Co’ is er veel aandacht voor regionale voetbalclubs als VVV Venlo, Fortuna Sittard, MVV en Roda JC. In de carnavalsperiode staat L1 Radio volledig in het teken van ‘vastelaovend’.

Luistercijfers van L1 Radio

Radiozender L1 Radio is één van de 13 regionale publieke radiozenders van Nederland die zijn verenigd in Omroep Reclame Nederland (ORN). Landelijk heeft ORN een marktaandeel 8,5 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De 13 radiostations van ORN hebben een weekbereik van 1.802.000 luisteraars. Gemiddeld genomen luisteren er veel ouderen naar de regionale publieke zenders. ORN is marktleider in de groep 65+ met 19,0% marktaandeel.* L1 Radio bereikt 166.000 unieke luisteraars per week.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op L1 Radio

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op L1 Radio. Ook kunnen we reclamezendtijd op L1 Radio combineren in een pakket met andere radiozenders, zoals een combinatie van regionale publieke en/of commerciële stations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial (eventueel ook in het Limburgs!) is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op L1 Radio? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.