Adverteren op KINK

Het radiostation KINK richt zich op liefhebbers van alternatieve pop en rock met nieuwe tracks en classics. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op KINK, inclusief productie van een professionele radiocommercial.

Adverteren op KINK

Muziek en programma’s van KINK

KINK draait alternatieve pop en en rock. Het grootste deel van de dag worden de programma’s gepresenteerd. De bekendste deejay is Michiel Veenstra, die jarenlang voor NPO 3FM werkte. Hij presenteert de ochtendshow van KINK en is tevens programmadirecteur. Andere jocks zijn Tim op het Broek, Tessa Mol en Eric Corton.

KINK is in feite een voortzetting van Kink FM, een alternatief radiostation dat tussen 1995 en 2011 uitzond via de kabel. In januari 2019 werd KINK nieuw leven ingeblazen via DAB+ en internet. Naast radiozender KINK is er een tweede kanaal dat KINK DNA heet en produceert KINK veel podcasts.

Luistercijfers van KINK

Radiozender KINK valt onder E Power. Dat is de sales organisatie van de regionale commerciële radiostations en enkele kleine landelijke commerciële zenders. De luistercijfers van KINK worden sinds begin 2020 weer apart gerapporteerd door NLO. KINK heeft een marktaandeel van 0,4% onder luisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt de radiozender 177.000 luisteraars. In de doelgroep 20 tot 49 jaar heeft KINK een marktaandeel van 2,0%.*

*Bron: NMO Luisteronderzoek, week 48 2023

Jouw radiocampagne op KINK

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op KINK. Ook kunnen we reclamezendtijd op KINK combineren in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op KINK? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.