Adverteren op Groot Nieuws Radio

Het radiostation Groot Nieuws Radio richt zich op christelijke luisteraars met veel muziek en een positieve boodschap. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren bij Groot Nieuws Radio, inclusief productie van een professionele radiocommercial.

Adverteren op Groot Nieuws Radio

Muziek en programma’s van Groot Nieuws Radio

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is Groot Nieuws Radio geen nieuwszender, maar een christelijk radiostation gericht op luisteraars die open staan voor een ‘positieve boodschap en een positieve muziekkeuze’. De muziek op Groot Nieuws Radio is een mix van gospel, pop en worship. Het grootste deel van de programma’s wordt gepresenteerd. Vanaf de oprichting in 2007 was het radiostation te ontvangen via de middengolf frequentie AM 1008. Tegenwoordig is Groot Nieuws Radio uitsluitend te ontvangen via internet en DAB.

Luistercijfers van Groot Nieuws Radio

Radiozender Groot Nieuws Radio valt onder E Power, de salesorganisatie van de regionale commerciële radiostations en enkele kleine landelijke commerciële zenders. Landelijk heeft E Power een marktaandeel 4,4 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De radiostations van E Power hebben een weekbereik van 1.229.000 luisteraars.* Naar Groot Nieuws Radio luisteren wekelijks 250.000 mensen.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Groot Nieuws Radio

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Groot Nieuws Radio. Ook kunnen we reclamezendtijd op Groot Nieuws Radio combineren in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Groot Nieuws Radio? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.