Adverteren op BNR Nieuwsradio

Het radiostation BNR Nieuwsradio richt zich op zakelijke luisteraars met een mix van nieuws en achtergronden. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op BNR, inclusief de productie van een professionele radiocommercial.

Adverteren op BNR

Programma’s van BNR Nieuwsradio

BNR Nieuwsradio draait overdag geen muziek en zendt non-stop nieuws, achtergronden en interviews uit gericht op een zakelijke en ondernemende doelgroep. Bekende presentatoren zijn Bas van Werven, Diana Matroos, Paul van Liempt, Thomas van Zijl en Liesbeth Staats. BNR is overal te ontvangen via internet en DAB en in een groot deel van Nederland via de FM. Naast radioprogramma’s produceert BNR ook veel podcasts.

Luistercijfers van BNR Nieuwsradio

Radiozender BNR Nieuwsradio heeft een marktaandeel van 0,8% bij radioluisteraars van 10 jaar en ouder. Wekelijks bereikt BNR zo’n 559.000 luisteraars. In de belangrijkste doelgroep B-to-B heeft het radiostation een marktaandeel van 1,2%.*

*Bron: NMO Luisteronderzoek, week 48 2023

Jouw radiocampagne op BNR Nieuwsradio

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op BNR Nieuwsradio. Ook kunnen we reclamezendtijd op BNR combineren in een pakket met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op BNR Nieuwsradio? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.