Adverteren op Arrow Classic Rock

Het radiostation Arrow Classic Rock richt zich op 25 tot 55-jarigen met een mix van classic rock en modern rock. Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven adverteren op Arrow Classic Rock, inclusief productie van een professionele radiocommercial.

Adverteren op Arrow Classic Rock

Muziek en programma’s van Arrow Classic Rock

Op Arrow Classic Rock hoor je de hele dag door gitaren. De radiozender draait classic rock, afgewisseld met een vleugje modern rock. Op Arrow Classic Rock hoor je muziek van de Eagles, U2, The Rolling Stones, Pearl Jam, Steely Dan en Muse. Het grootste deel van de programmering bestaat uit non-stop muziek, afgezien van een paar specialistische muziekprogramma’s in de avonduren.

Luistercijfers van Arrow Classic Rock

Radiozender Arrow Classic Rock valt onder E Power, de salesorganisatie van de regionale commerciële radiostations en enkele kleine landelijke commerciële zenders. E Power heeft een marktaandeel 4,4 procent onder luisteraars van 10 jaar en ouder. De radiostations van E Power hebben een gezamenlijk weekbereik van 1.229.000 luisteraars.* Naar Arrow Classic Rock luisteren opvallend veel mannen. 75% van de luisteraars is man.

*Bron: NLO/GfK, februari – maart 2022

Jouw radiocampagne op Arrow Classic Rock

Bij de Radioboeker kun je tegen zeer scherpe tarieven een reclamecampagne boeken op Arrow Classic Rock. Ook kunnen we reclamezendtijd op Arrow Classic Rock combineren in een pakket samen met andere radiostations. Door slimme media-inkoop kunnen we tarieven bieden die tot wel 30% goedkoper zijn dan de bruto tarieven van de radiozenders. De productie van een professionele radiocommercial is daarbij inbegrepen. Wil je meer informatie over adverteren op Arrow Classic Rock? Laat hieronder je reactie achter, of bel de Radioboeker: 06-53 717 762.